Woning in Hilversum Beschoten, Politie Zoekt Getuigen

6 maanden geleden gepubliceerd

In de vroege ochtend van maandag 16 oktober 2023 werd een woning aan de Kloosterlaan in Hilversum beschoten. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op om zich te melden.

Incident en Onderzoek

Rond 04:00 uur kwam een melding binnen van schoten bij een woning aan de Kloosterlaan. De mogelijke dader zou daarna te voet zijn gevlucht. Op het moment van het schietincident waren er meerdere personen in de woning aanwezig. Gelukkig raakten zij niet gewond.

De politie is direct op zoek gegaan naar de mogelijke dader, maar dit heeft tot op heden nog niet geleid tot een aanhouding.

Oproep aan Getuigen

De recherche komt graag in contact met getuigen van het schietincident of met mensen die informatie hebben die van belang kan zijn voor het onderzoek. Als u tussen 03.30 en 04.30 uur iets verdachts heeft gezien of gehoord in de omgeving van de Kloosterlaan, of als u bruikbare camerabeelden heeft van bijvoorbeeld een cameradeurbel, dan verzoekt de politie u om contact op te nemen.

U kunt bellen met 0900-8844 of een tipformulier invullen. Als u liever anoniem blijft, kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.