Mishandeling in Hilversum: Politie zoekt getuigen

3 maanden geleden gepubliceerd

In de vroege ochtend van vrijdag 5 april heeft er een mishandeling plaatsgevonden in de Kerkstraat in Hilversum. De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben, of meer informatie hebben over dit incident.

Omschrijving van het incident

Tussen 06:15 uur en 06:30 uur werd de bewoner van een woning aan de Kerkstraat overvallen door twee personen. Deze personen droegen gezichtsbedekking en drongen plotseling de woning binnen. De bewoner werd mishandeld waarna de verdachten de woning weer verlieten.

Signalement van de verdachten

De politie heeft een signalement van de verdachten vrijgegeven. Verdachte 1 is tussen de 180cm en 185cm lang, heeft een normaal postuur en droeg een zwarte capuchon over zijn hoofd. Verdachte 2 is tussen de 175cm en 180cm lang, heeft eveneens een normaal postuur en droeg ook een zwarte capuchon over zijn hoofd.

Oproep tot informatie

De politie roept iedereen op die informatie heeft over dit incident om dit te delen. Dit kan gratis via de opsporingstiplijn 0800-6070. Mocht u liever anoniem willen blijven, dan kan dat door gratis te bellen naar 0800-7000.