Zware mishandeling in Hilversum: politie zoekt getuigen

ongeveer een maand geleden gepubliceerd

Op de Groest in Hilversum heeft een zware mishandeling plaatsgevonden. Drie vrienden werden na hun bezoek aan een kroeg aangevallen door een groep jongens. De politie is op zoek naar getuigen en roept in het bijzonder een jonge vrouw op om contact op te nemen.

Incident

De mishandeling vond plaats op 1 december 2023 rond 05:00 uur. Nadat de drie vrienden de kroeg hadden verlaten, werden zij aangesproken door een groep jongens. Een van de vrienden werd uitgescholden en toen hij wilde vragen waarom, werd hij aangevallen. De andere twee vrienden probeerden tussenbeide te komen, maar kregen ook klappen. Na de mishandeling zijn de verdachten gevlucht.

Gevolgen

Een van de slachtoffers heeft ernstige verwondingen opgelopen. Hij moest geopereerd worden aan zijn kaak, die op twee plaatsen was gebroken. Hij heeft nu permanent twee titaniumplaten in zijn kaak.

Oproep getuige

Tijdens het incident was er een jonge vrouw, vermoedelijk 18 jaar oud, aanwezig. De politie wil graag met haar in contact komen omdat ze mogelijk kan helpen bij het identificeren van de daders.

Signalement

De verdachte is mogelijk minderjarig en heeft een licht getinte huidskleur en donker haar. Hij is tussen de 175 en 180 cm lang en heeft een normaal postuur. Hij droeg een zwarte bomber jas van het merk Fubu met witte mouwen, een blauwe spijkerbroek en witte schoenen.

Oproep tot informatie

De politie roept iedereen op die meer informatie heeft over het incident of de daders om contact op te nemen. Ook als u de verdachte herkent, vraagt de politie u om contact op te nemen. De dader staat duidelijk op beeld.