Mishandeling door uitsmijter in Hilversum

22 dagen geleden gepubliceerd

In de nacht van zaterdag 16 maart is in Hilversum aan de Groest een 36-jarige man mishandeld door een uitsmijter van een club. De politie is op zoek naar getuigen en eventuele beelden van het incident.

Incident

Het slachtoffer, een voetballer, had op vrijdagavond 15 maart een wedstrijd gespeeld. Na afloop besloot hij samen met een vriend om uit te gaan in Hilversum. Ze arriveerden rond 01:30 uur bij een club aan de Groest. Terwijl ze achter een afzetlint wachtten om de club binnen te mogen, vroeg de man de uitsmijter of hij en zijn vriend de club in mochten gaan. De uitsmijter wees naar de tas die het slachtoffer bij zich had en gaf aan dat het niet kon. Het slachtoffer legde uit dat er niets gevaarlijks in de tas zat, alleen sportkleding van zijn voetbalteam om gewassen te worden. De uitsmijter accepteerde dit niet en ging het slachtoffer te lijf.

Getuigenoproep

De recherche wil graag in gesprek komen met onafhankelijke getuigen die dit voorval hebben gezien. Ook is de recherche op zoek naar camerabeelden die het incident in beeld brengen. Heeft u informatie of heeft u beelden? Laat het dan weten via het tipformulier. Anoniem en gratis tippen kan ook via 0800-7000 of 0800-6070.