Vrouw meerdere malen overreden in Amsterdam Noord

Normal politie embleem

Amsterdam - Op zaterdagavond 17 april is rond 20.30 uur een 24-jarige vrouw uit Amsterdam meerdere keren overreden op de Geraniumweg ter hoogte van de Ranonkelkade in Amsterdam Noord. Omstanders vernielden het voertuig van de verdachten. De twee inzittenden van de auto, de omstanders en een betrokkene zijn aangehouden.

Het slachtoffer is aanspreekbaar naar het ziekenhuis overgebracht. De politie hield ter plekke de bestuurder  van het voertuig (een 23-jarige man uit Amsterdam) en de bijrijder (een 26-jarige man uit Amsterdam)  aan.  

Het voertuig is door omstanders vernield. Er zijn vier verdachten aangehouden voor openlijke geweldpleging. Het betreft twee 21-jarige en twee 22-jarige mannen uit Amsterdam.

Ook is een 64- jarige man aangehouden voor betrokkenheid bij het incident. Zijn rol wordt nader onderzocht.

Conflict

Uit het onderzoek van de recherche ontstaat het beeld, dat een conflict is ontstaan over de aankoop van een mobiele telefoon. De vrouw zou eerder die avond een mobiele telefoon via Marktplaats hebben gekocht en deze op de Ranonkelkade hebben opgehaald. Toen bleek dat het geen echte telefoon was, is ze terug gegaan om verhaal te halen. Hierop ontstond een conflict met de inzittenden van de auto.

Getuigen gezocht

De recherche doet onderzoek naar dit incident en komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien, gehoord of beelden waarop iets te zien is wat te maken heeft met dit incident? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000. Getuigen kunnen ook gebruik maken van onderstaand tipformulier. Hierop kunt u ook beeldmateriaal uploaden.

Dit artikel verscheen eerst op Mokum.nu

Adverteren op Hilversum-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Hilversum-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Hilversum
07:48

17° C

Zwaarbewolkt

1.78 km/h

74%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief