Plofkraak op geldautomaat in Noord-Scharwoude

Normal politie

Noord-Scharwoude - De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar de plofkraak die werd gepleegd in de nacht van zondag op maandag.

Rond 03.30 uur werd door meerdere mensen bij de meldkamer van politie melding gedaan van een plofkraak in de Dorpsstraat bij een geldautomaat van de ABN/AMRO. Volgens getuigen zou er sprake zijn van meerdere daders en er was gezien dat een scooter was weggereden in de richting van Oudkarspel. Meerdere bewoners waren wakker geworden van de harde klap en de gevel van het pand bleek ernstig vernield.

De politie heeft direct onderzoek gedaan en heeft afgelopen nacht meerdere mensen gesproken. De afdeling Forensische opsporing is ter plaatse geweest voor sporenonderzoek en de EOD in verband met de explosieven.
De recherche doet onderzoek en is nog op zoek naar mensen die mogelijk extra informatie hebben over de daders of over de vluchtroute.

Dit artikel verscheen eerst op AlkmaarActueel.nl

Adverteren op Hilversum-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Hilversum-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Hilversum
08:35

17° C

Zwaarbewolkt

1.78 km/h

74%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief