Overval op supermarkt in Hilversum

9 maanden geleden gepubliceerd

Op dinsdagavond 17 oktober is een supermarkt aan de Admiraal de Ruyterlaan in Hilversum overvallen. De dader, een persoon met gezichtsbedekking en een mes, is nog niet geïdentificeerd.

Details van de overval

De verdachte kwam de winkel binnen rond 20.00 uur, bewapend met een groot mes. De aanvaller sprong op de kassa en probeerde geld uit de kassalade te nemen zonder iets te zeggen. Opvallend genoeg bedreigde de persoon het winkelpersoneel niet. De verdachte verliet de supermarkt zonder buit.

Signalement van de verdachte

De verdachte heeft een lichte huidskleur en droeg tijdens de overval een zwarte bivakmuts, een zwarte bomberjack met daaronder een donkergroen shirt, een zwarte trainingsbroek en zwarte sportschoenen. De verdachte had een keukenmes van ongeveer 30 centimeter bij zich.

Oproep aan het publiek

Mocht u meer informatie hebben over deze verdachte of de overval, dan komt de politie graag met u in contact. Als u iets heeft gezien, camerabeelden heeft of andere informatie die meer kan vertellen, wordt u verzocht contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem bellen kan ook, via 0800-7000.