Man gewond bij steekpartij Kleine Drift Hilversum

Normal 1920px dutch police car vw transporter
Afbeelding: Wikimedia

Hilversum - Op maandag 16 maart is een man gewond geraakt bij een steekpartij aan de Kleine Drift in Hilversum. Hij is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De politie is op zoek naar de daders en roept getuigen op zich te melden.

Op maandag 16 maart werd rond 15.00 uur melding gedaan, dat er zich in een winkel aan de Kleine Drift in Hilversum een man met een steekwond bevond. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en het slachtoffer is per ambulance direct vervoerd naar het ziekenhuis. Niet lang na het incident zagen buurtbewoners twee jongens hard wegrennen in de richting van de Franklinstraat/Amperestraat.

Signalement

Deze jongens worden als volgt omschreven: twee licht getinte jonge mannen van rond de 18 jaar. Zij droegen donkere sportkleding. Verdere details zijn helaas momenteel nog niet bekend en daarom hebben we uw hulp hard nodig.

Adverteren op Hilversum-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Hilversum-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Hilversum
08:09

17° C

Zwaarbewolkt

1.78 km/h

74%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief