Getuigen ongeval Bussum gezocht

Normal mouw nieuwe uniform politie

Zaterdagmiddag 3 oktober rond 14.00 uur raakte een meisje uit Bussum gewond toen ze fietste op de rotonde van de Brinklaan met de Nieuwe Raadhuisstraat. Het is onduidelijk wat er precies was gebeurd. Getuigen worden gevraagd zich te melden.

Het 16-jarige slachtoffer reed met haar fiets over de rotonde van de Brinklaan en de Nieuwe Raadhuisstraat. Ze kwam uit de richting van de Olmenlaan en ging in de richting van de Eslaan.  Op de rotonde schrok ze van een auto die mogelijk met hoge snelheid aan kwam rijden en ze moest plotseling remmen. Hierdoor kwam ze hard op haar fiets terecht. Het meisje raakte gewond en werd in het ziekenhuis behandeld. De automobilist reed door.

Uw tip!

Om een duidelijk beeld van het ongeval te krijgen is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien van het ongeval? Of heeft u andere informatie wat kan helpen bij het onderzoek? Geef dit dan door via 0900-8844. Anoniem melden kan ook. Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Adverteren op Hilversum-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Hilversum-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Hilversum
20:14

17° C

Zwaarbewolkt

1.78 km/h

74%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief