Getuigen gezocht straatroof Huizen

Normal bord met logo politie
Afbeelding: Politie

Een 17-jarige jongen was woensdagavond 26 november het slachtoffer geworden van een straatroof op de Randweg. De verdachten gingen er met zijn spullen vandoor. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer had rond 21.30 uur met iemand afgesproken op het fietspad langs de Randweg in Huizen. Ter hoogte van de kinderboerderij zag hij zijn afspraak, samen met een andere jongen die hij niet kende.

Nadat ze wat hadden gepraat werd het slachtoffer uit het niets geslagen. Vervolgens moest hij onder bedreiging van een wapen zijn spullen afstaan. De twee daders gingen er daarna vandoor in de richting van de kinderboerderij. Gealarmeerde agenten waren direct een zoekactie in de buurt gestart. Maar helaas werd er niemand meer gevonden.

Misschien kun jij helpen

Er is een onderzoek gestart naar de straatroof en daar kan de recherche hulp bij gebruiken. De verdachten zijn twee blanke jongens rond de 17 jaar oud. De ene jongen was rond de 1.70 m en heeft een gezette bouw. De andere jongen is wat langer, rond 1.85 m en vrij dun. Ze spraken beide accentloos Nederlands en ze hadden een grote, langharige hond bij zich.

Ben je getuige geweest van het incident, heb je de jongens gisterenavond in Huizen zien lopen of denk je te weten om wie het gaat? Neem dan contact met de politie op.

Dat kan via 0900 8844 of anoniem via 0800 7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl

Adverteren op Hilversum-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Hilversum-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Hilversum
07:50

17° C

Zwaarbewolkt

1.78 km/h

74%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief