81-jarige vrouw beroofd aan Spoorstraat in Hilversum

Normal politie

Even een paar boodschapjes halen is voor een 81-jarige vrouw uit Hilversum uitgelopen op een nare ervaring. Ze werd al lopend met haar rollator onderweg naar huis vastgepakt door twee jongens en beroofd van haar tas. Doordat de beroving overdag plaatsvond hoopt de politie op veel getuigen.

Het valt de 81-jarige vrouw in de supermarkt aan de Groest al op. Twee jongens zitten daar woensdagmiddag 9 december rond 17.00 uur op een inpaktafel om zich heen te kijken. De vrouw gaat te voet terug naar huis, steunend op haar rollator. Het wordt al donker. Maar op het moment dat ze over de Spoorstraat loopt, duiken dezelfde twee jongens opnieuw op. Ze wordt vastgepakt, meegetrokken een steeg in en dan wordt haar arm ook nog naar achteren getrokken. De jongens gaan er daarna met haar tas vandoor.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar deze actie. Getuigen kunnen helpen om de zaak snel op te lossen. Heeft u iets gezien gisterenmiddag in de omgeving van de Groest of de Spoorstraat? Heeft u gezien wie de jongens zijn die de vrouw hebben beroofd of heeft u vermoedens? Laat het dan weten. U kunt de politie bellen via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Adverteren op Hilversum-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Hilversum-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Hilversum
16:35

17° C

Zwaarbewolkt

1.78 km/h

74%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief